Trucking & Испорака

Trucking & Испорака

Краток опис:

◊ Имаме над 200 контејнер транспорт и ван тип камиони кои ние работиме во Кина

◊ Ние исто така имаме силни локални договори со кинески домашните логистички провајдери и курири да обезбеди пик-ап и испорака на услуги економски

◊ Специјални камиони како што ГД камиони, фрижидер камиони, ниска flatbed приколки, суспензија камиони ние, исто така, работат


услуги детали

услуги Тагови

◊ Имаме над 200 контејнер транспорт и ван тип камиони кои ние работиме во Кина

◊ Ние исто така имаме силни локални договори со кинески домашните логистички провајдери и курири да обезбеди пик-ап и испорака на услуги економски

◊ Специјални камиони како што ГД камиони, фрижидер камиони, ниска flatbed приколки, суспензија камиони ние, исто така, работат


  • Претходно:
  • Следно: