Trucking & dorëzimit

Trucking & dorëzimit

Përshkrim i shkurtër:

◊ Ne kemi mbi 200 enë transportim dhe tipit van kamionë që veprojnë në Kinë

◊ Ne gjithashtu kemi kontrata të forta lokale me ofruesit kineze logjistike brendshme dhe korrierët për të siguruar vini-up dhe ofrimin e shërbimeve ekonomike

Kamionë ◊ veçanta të tilla si kamionë DG, kamionë frigorifer, e ulët flatbed rimorkio, kamionë pezullimin ne gjithashtu operojmë


Services Detail

Services Tags

◊ Ne kemi mbi 200 enë transportim dhe tipit van kamionë që veprojnë në Kinë

◊ Ne gjithashtu kemi kontrata të forta lokale me ofruesit kineze logjistike brendshme dhe korrierët për të siguruar vini-up dhe ofrimin e shërbimeve ekonomike

Kamionë ◊ veçanta të tilla si kamionë DG, kamionë frigorifer, e ulët flatbed rimorkio, kamionë pezullimin ne gjithashtu operojmë


  • I mëparshëm:
  • Next: