ToCN do të thotë në Kinë, ToCN Supply Chain përqendrohet (Qianhai) të kufizuar në menaxhimin e zinxhirit të importuara, ajo është e angazhuar për të siguruar të shpejtë, doganim importues dhe logjistike zgjidhje ekonomike, si dhe sigurimin botën profesionale të Kinës derë më derë shërbimet e transportit detar .

Lexo më shumë