ToCN значи да се Кина, ToCN на снабдувачки синџири (Qianhai) Limited концентрира на менаџмент на снабдувачки синџири увозна стока, таа е посветена на обезбедување на брзи, економски увозно царинење и логистички решенија, како и обезбедување на професионална светот во Кина од врата до врата испорака на услуги .

Прочитај повеќе